It's my life!!
Door: Babs
04 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Zo daar zijn we weer!! Na een kort stopje in Montreal, een leuk gesprek met KLM, Babsje mag blijven ofwel ben binnen, was het vrijdag tijd om naar Joburg te gaan!!
Nou ik begrijp waarom iedereen fan van South Afrika is!! Wat een land, wat een natuur en wat een heerlijke wijn!!! En niet te vergeten: GEEN TIJDVERSCHIL!!!
Delicious!!
Het wat een top reis! Zaterdag op naar Colin voor de safari te paard!! In één woord geweldig!! Je staat heel erg dicht bij de natuur en kan dicht bij alle dieren komen. Aanrader!! "s avonds de beste biefstuk ever gegeten, die vind je niet in NL!!
Volgende dag auto gehuurd en naar gereden Hartbeespoort dam. Daar een geweldige hiking trail van 4 uur gelopen. Toen was het helaas alweer tijd om terug te gaan.
Weer een bestemming voor mijn top 10 lijst!! Nu genieten van NL met een paar dagjes mestreech en kitesurf les in het vooruit zicht. Ofwel babs geniet!
Lieverds, geniet en weet je leeft maar 1X
liefs babs
04 Juni 2007 - 17:57
Inge:
o wauw!! nu moet ik snel ook maar eens op visit naar Zuid-Africa ;-).
In ieder geval tot donderdag en veel plezier nog met het kitesurfen!
x - Inge -
05 Juni 2007 - 12:59
SJ:
Geweldig he dat land, zou er morgen naar terug willen!!
Date? -
07 Juni 2007 - 18:54
Elies:
Super Babs dat je mag blijven. Gefeliciteerd! Mooie verhalen over Afrika. Enjoy! X Elies -
09 Juni 2007 - 14:45
Otema:
hardstikke cool lieverd.ik zou zo mee willen geniet maar van alles.love otema -
09 Juni 2007 - 14:46
OTEMA:
wat gaaf dat ik weet hoe je de comp moet besturen !!!!!OTEMA