I'm flying High, Flying high up to the sky!!
Door: Babs
21 April 2007 | Nederland, Amsterdam
Na weekje europa hoppen, waar ik heerlijk gerelaxed heb in Götenburg, Madrid & Kopenhagen, was het tijd voor KUALA LUMPUR!!
Wow wat een top stad & top land!!
Aankomst: Na een vlucht van +/- 12 uur ben ik toch overgehaald om mee te gaan de stad in... En we zouden echt de laatste bus terug nemen... NOT!! één ding is zeker, live bands in Kuala Lumpur zijn goed voor je lach spieren!!
Volgende dag was het tijd voor de eerste toer, genaamd de vuurvliegjes. Het blijkt dat er slechts 3 plaatsen ter wereld zijn waar zoveel vuurvliegjes bij elkaar zijn, Maleisië, Nieuw Zeeland en Brazillië. Ongelofelijk en oh wow wat mooi was mijn reactie!! Helaas geen foto's want het was te donker.
Volgende dag was het de eerste keer op en neer naar Jakarta, ja er moet ook gewerkt worden!!
Toen weer heerlijk een dagje vrij; Time om Kuala Lumpur in te gaan. Dus op naar China Town, Petronas Towers, KL Towers!!
Helaas.. de volgende dag was het weer working time!!
Maleisië heeft een ongelofelijke natuur dankzij de vele tropische regenbuien enorm groen. Dus een tour door de jungle stond ook op de planning!! Geweldig!!
Ofwel Kuala Lumpur staat weer hoog op de I want back list!! Je kan er zoveel doen, zien en daarnaast ook heerlijk ontspannen!!
Nu is het tijd om bij te komen van een top reis en daarna sta ik vanaf 27 april reserve!! Dus het wordt nog maar kijken waar ik heen ga.
Dikke kus babs
21 April 2007 - 12:59
SJ:
Klinkt weer te mooi, wat een leven!! Zeg, gaan we nog eens daten, jij met je drukke agenda, of hoe is t?
Hoor t wel! -
21 April 2007 - 19:15
Mam:
waow, dan ook nog maar even naar Garderen!!!!!Ook lekker, xxx -
23 April 2007 - 02:29
Paus: